Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση


Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα και προς πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, σε ότι έχει σχέση με τη μη πραγματοποιηθείσα συνάντηση - συγκέντρωση της παράταξής μας, στις 9 Φεβρουαρίου 2014, επισημαίνουμε τα παρακάτω:

  1. Η συνάντηση των εκλεγμένων μελών της παράταξή μας, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε κατόπιν επιθυμίας του κ. Κωβαίου.
  2. Στη συγκεκριμένη συνάντηση, ο κ. Κωβαίος πρότεινε να ακυρωθεί η προγραμματισμένη για τις 9 Φεβρουαρίου 2014, ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού μας, την οποία μάλιστα πάλι εκείνος είχε προτείνει κατά την πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού μας στις 22 Ιανουαρίου.
  3. Ο επικεφαλής της παράταξής μας, κ. Βλαχογιάννης, ουδέποτε άλλαξε γνώμη. Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα δεν δήλωσε ποτέ ότι θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Αυτό αν συμβεί, θα συμβεί την κατάλληλη στιγμή, με την σύμφωνη γνώμη των μελών της παράταξης και εφόσον υπάρξουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις που θα μπορούν να διασφαλίσουν και να εγγυηθούν το καλύτερο για το μέλλον του νησιού μας.
  4. Τέλος δηλώνουμε με απόλυτη σαφήνεια ότι η "Ενότητα για το Μέλλον" στην αρχή και η "Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον" στη συνέχεια, ήταν, είναι και θα είναι παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ από πολιτικά κόμματα.
Είναι λοιπόν προφανές και αυτονόητο ότι όποιος επιχειρήσει να οδηγήσει τη παράταξή μας υπό την καθοδήγηση κάποιου κόμματος, θα απομονωθεί.

ΥΓ:
Αυτή και μόνο αυτή είναι η αλήθεια, η οποία μπορεί να επιβεβαιωθεί από όλους τους παρευρισκομένους στην εν λόγω συνάντηση.