Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σχετικά με το από 19 Ιανουαρίου 2013 πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του δημοσιογράφου κ. Κώστα Δραγάτη, στην εφημερίδα του "Τα Νέα της Πάρου", όπου χαρακτηρίζει "μία λακκούβα" την κατασκευή του "Νέου Πεδίου Ελιγμών Κρατικού Αερολιμένα Πάρου" (διαβάστε το εδώ), έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Καταρχήν διευκρινίζουμε ότι η παράταξή μας, στην από 14 Ιανουαρίου 2013 ανακοίνωσή της (διαβάστε την εδώ) σχετικά με το Νέο Αεροδρόμιο Πάρου, ουδέποτε αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο κ. Δραγάτη. Αντιθέτως έγινε μία γενική αναφορά για κάποιους "δήθεν" που λειτουργούν με γνώμονα το ψέμα και τη παραπληροφόρηση ώστε να καρπώνονται διάφορα... Αλλά δημοσιογράφε κ. Δραγάτη μας, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται όπως λέει κι ο λαός μας. 

Αφού μας προκαλείτε κ. Δραγάτη, ας γίνουμε τώρα λιγάκι πιο συγκεκριμένοι:

ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΨΕΜΑΤΑ

Θέτουμε υπό τη κρίση του κάθε Παριανού και Παριανής, την αξιοπιστία των γραπτών του κ. Δραγάτη σχετικά με την κατασκευή του Νέου Αεροδρομίου Πάρου.

Για το σκοπό αυτό, σας υπενθυμίζουμε τι υποστήριζε, τι υποστηρίζει αλλά και τι προσωπικά υπογράφει ακόμη και σήμερα ο κ. Δραγάτης:
  1. Ο κ. Δραγάτης στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του στις 19 Ιανουαρίου 2013, όχι μόνο υποστηρίζει αλλά υπογράφει προσωπικά πως αυτό που σήμερα κατασκευάζεται δεν είναι Αεροδρόμιο αλλά μια απλή "λακκούβα" (διαβάστε το εδώ)Πως είναι όμως δυνατόν μία απλή "λακκούβα" να είναι συνολικού προϋπολογισμού 23.250.000 ευρώ;
  2. Ο κ. Δραγάτης λίγους μήνες πιο πριν σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του στις 12 Νοεμβρίου 2011, υπέγραφε και υποστήριζε πως δεν πρόκειται για έργο αλλά για ένα χαρτί έργου που δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να ξεκινήσει. (διαβάστε το εδώ). Τώρα όμως έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες κατασκευής του Νέου Αεροδρομίου Πάρου...
  3. Ο κ. Δραγάτης λίγους μήνες πιο πριν, είχε επίσης υπογράψει και υποστηρίξει πως δεν πρόκειται ποτέ να δημοπρατηθεί το συγκεκριμένο έργο (δήθεν δημοπράτηση χαρακτηριστικά αναφέρει - διαβάστε το εδώ). Αυτό όμως είναι το επίσημο έγγραφο με την έγκριση της δημοπράτησης του Νέου Αεροδρομίου Πάρου (διαβάστε το εδώ).

Τα ψέμματα όμως τελείωσαν... 

Παριανοί και Παριανές,
Το Νέο Αεροδρόμιο Πάρου ήδη κατασκευάζεται !!!
Τιμωρείστε όποιον προσπαθεί να υποτιμήσει 
τη νοημοσύνη σας !!!

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, βασιζόμενος στη παραπληροφόρηση και στη διαστρέβλωση της αλήθειας, όχι μόνο παραποιεί τα γεγονότα σχετικά με τη κατασκευή του Νέου Αεροδρομίου αλλά κατ' εξακολούθησιν λασπολογεί και συκοφαντεί τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο κ. Βλαχογιάννη γενικότερα.


Αντιθέτως, η παράταξή μας "Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον", έγκυρα και αξιόπιστα πάντοτε ενημέρωνε το Παριανό λαό σχετικά με τα στάδια της εξέλιξης στη κατασκευή του Νέου Αεροδρομίου Πάρου με αποκορύφωμα τη δημοπράτηση και έναρξη των εργασιών κατασκευής του, απομένοντας η δημοπράτηση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Εμπιστευόμενοι τη κρίση σας,
Ζητάμε από το κάθε Παριανό - Παριανή να είναι αντικειμενικός και αυστηρός στη κριτική του. 


Διαβάστε όλα τα δημόσια έγγραφα που σας υπενθυμίσαμε παραπάνω και:
Κρίνετε ποιος σας κορόιδεψε και ποιος σας κοροϊδεύει... 
Κρίνετε ποιος σας έλεγε ψέματα και ποιος λέει ψέμματα... 
Κρίνετε ποιος σας παραπληροφόρησε και ποιος σας παραπληροφορεί... 
Τιμωρείστε λοιπόν, την διαστρέβλωση της αλήθειας, την παραπληροφόρηση και τα ιδιοτελή ψέματα.

Τόσο στη πολιτική, όσο στη δημοσιογραφία αλλά και στη ζωή γενικότερα η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, η ΑΛΗΘΕΙΑ και ο ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ είναι το παν...



Όταν μιλούν οι πράξεις και τα έργα,
 τα λόγια είναι περιττά...

Δείτε παρακάτω κι άλλες φωτογραφίες, κι άλλα βίντεο 
από τη κατασκευή του μεγαλύτερου έργου υποδομής στην ιστορίας της Πάρου:

















βίντεο: