Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι ΧΑΘΗΚΕ, μετά από 20 χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας, ο χώρος στάθμευσης που βρίσκεται έναντι της μεταφορικής «Ανάργυρος», επί του περιφερειακού, ο οποίος εξυπηρετεί τους κατοίκους και τους εργαζόμενους του παραδοσιακού οικισμού της Παροικίας αλλά και
πλήθος επισκεπτών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η μη ανανέωση της σύμβασης οφείλεται ξεκάθαρα στην καθυστέρηση της δημοτικής αρχής να έρθει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Δήμος Πάρου μίσθωσε το συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης σχεδόν είκοσι χρόνια πριν, το διαμόρφωσε κατάλληλα με χρήματα του Παριανού λαού, και όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούσε χωρίς κανένα πρόβλημα εξυπηρετώντας δωρεάν τους πολίτες και τους επισκέπτες της Παροικίας.

Το γεγονός ότι, με αποκλειστική ευθύνη της Δημοτικής αρχής, το 2018 ο δημοτικός χώρος στάθμευσης πέρασε σε χέρια ιδιώτη αποτελεί ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός το οποίο θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση κυρίως στους μόνιμους κατοίκους του παραδοσιακού οικισμού της Παροικίας. Η αδιαφορία που έδειξε για ακόμη μία φορά η δημοτική πλειοψηφία ξεπερνά τα όρια του ανεκτού.

Ζητούμε από την Δημοτική πλειοψηφία να βρει άμεσα λύση, ώστε να αποκατασταθεί η αναστάτωση που έχει προκληθεί.

Ενιαία Κίνηση Πολιτών,
Ενότητα για το Μέλλον