Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ο αναξιόπιστος "Mr Λακκούβας" ξαναχτύπησε πάλι!


Ο αναξιόπιστος "Mr Λακκούβας" χρησιμοποιεί για μία ακόμη φορά τη προσφιλή του τακτική με τα κατασκευασμένα ψέματα και τη διαστρέβλωση της αλήθειας!

Τελευταίο αποκύημα της νοσηρής φαντασίας του αναξιόπιστου "Mr Λακκούβα" είναι το από 9 Ιουνίου 2013 δημοσίευμα του στο blog που διατηρεί, με το οποίο ψευδώς ισχυρίζεται ότι ο Γιάννης Ραγκούσης είναι ο συντάκτης της χθεσινής μας ανάρτησης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) σχετικά με τα νέα μηχανήματα που ήρθαν με σκοπό την ενίσχυση των εργασιών κατασκευής του "Νέου Αεροδρομίου Πάρου".
Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός του "Mr Λακκούβα" είναι παντελώς ψευδής, αβάσιμος και ανυπόστατος καθότι ο Γιάννης Ραγκούσης ουδεμία ενημέρωση ή ανάμειξη είχε και έχει σχετικά με τη σύνταξη της συγκεκριμένης ανάρτησης αλλά και ουδεμίας άλλης. Για κάθε ανάρτηση που δημοσιεύετε στο blog μας, υπεύθυνη είναι η Δημοτική μας Παράταξη και κανένας άλλος πέραν αυτής.

Λόγοι δημοσιογραφικής δεοντολογίας και η αλήθεια, επιβάλλουν την άμεση τροποποίηση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος για την αποκατάσταση της αλήθειας. Η παράταξή μας, "Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον", θα συνεχίζει να υπηρετεί το συμφέρον των Παριανών και να υπερασπίζεται την αλήθεια, δεχόμενη την καλοπροαίρετη κριτική από όπου κι αν προέρχεται.


ΥΓ (άλλο ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας):
Ο "Mr Λακκούβας" συνεχίζει τα αρρωστημένα σενάρια σχετικά με το "Νέο Αεροδρόμιο Πάρου". Στο ίδιο δημοσίευμα του, ψευδώς αναφέρει ότι τα 20 περίπου μηχανήματα - "τέρατα" που μόλις χθες κατέφθασαν στη Πάρο είχαν ξαναέρθει... Ξεκαθαρίζουμε ότι τα συγκεκριμένα μηχανήματα έρχονται για πρώτη φορά στη Πάρο και προκαλούμε όποιον το αμφισβητεί να απευθυνθεί για πληροφορίες στους αρμόδιους.