Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Η Πάρος στα "Hondos Center" !


Σε λίγες ημέρες τα δύο μεγαλύτερα καταστήματα της Αλυσίδας "Hondos Center", στην Ομόνοια και στο εμπορικό κέντρο "Απολλώνια Πολιτεία" στην Θεσσαλονίκη, θα ντυθούν με τα χρώματα, τα αρώματα και τις γεύσεις της Πάρου!!! 

Η Τουριστική Επιτροπή το προσπάθησε πολύ , οι Παριανοί Επαγγελματίες αγκάλιασαν την προσπάθεια και βοήθησαν έτσι ώστε για ένα ολόκληρο μήνα, τα 2 μεγαλύτερα πολυκαταστήματα της αλυσίδας καταστημάτων "Hondos Center", να "μιλάνε" για την Πάρο! Imagine paros!!!

 Παραδοσιακές φορεσιές, λευκώματα, κεραμικές δημιουργίες, παραδοσιακά προϊόντα, πληροφοριακά έντυπα, card postal θα γεμίσουν τις βιτρίνες και τις προθήκες των καταστημάτων! 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους επαγγελματίες, Μωραίτη Μανώλη, Μωραίτη Γιώργο, την Ένωσή Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου, Volf Πέτρο (Noe), Αγγελική Χανιώτη (κατάστημα "Ανεμη"), Μπαρμπαρή Ευάγγελο (ζαχαροπλαστείο Μπαρμπαρής), Χαμηλοθώρη Παναγιώτη  (ζαχαροπλαστείο "Χαμηλoθώρης", Χανιώτη Γιώργο ( Παραδοσιακός φούρνος Αγκαιριάς), τον Αποστόλη Αλιπράντη (Bio Shop), την εκδοτική εταιρεία "Toubis", τον κο  Μαυρίδη Βασίλη και την μεταφορική "Ανάργυρος" Η συμβολή τους στη παραπάνω προσπάθεια υπήρξε καθοριστική!



Επίσης , τα ξενοδοχεία "Silver rocks", "Captain's rocks", "Αkrotiri" και "Anixis studios" θα προσφέρουν δωρεάν πακέτα διαμονών, για τον σχετικό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί. 

H δράση θα προβληθεί σε όλα τα ΜΜΕ που συνεργάζονται με την αλυσίδα καταστημάτων "Hondos Center"!

Συγχρόνως, η προβολή της Πάρου θα γίνεται σε πλάτες λεωφορείων, τα οποία κινούνται στις 6 πολυσύχναστες διαδρομές της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών!