Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Δεν αντέχει το δημόσιο διάλογο ο κ. Κωβαίος


Δεν εξηγείται αλλιώς η άρνηση του κ. Κωβαίου, στην πρόταση του επικεφαλής μας, κ. Βλαχογιάννη, για διεξαγωγή "debate" μεταξύ των επικεφαλής όλων των παρατάξεων.

Ο λόγος της άρνησης του κ. Κωβαίου, όπως ο ίδιος τουλάχιστον χθες ισχυρίστηκε, είναι ότι δεν θέλει να διχάσει το Παριανό λαό.

Πρωτάκουστο μεν, αληθινό δε:
Ο κ. Κωβαίος αντιλαμβάνεται το "debate", δηλαδή το δημόσιο διάλογο, τη δημόσια συζήτηση, τη δημόσια ανταλλαγή απόψεων - επιχειρημάτων, παρουσία μάλιστα του Παριανού λαού, ως αιτία διχασμού.

Για εμάς πάντως το "debate" αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία, εν μέσω μίας προεκλογικής περιόδου, για εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επικεφαλής, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Παριανών για το πρόγραμμα και τους στόχους κάθε συνδυασμού.


Τελικά αγαπητέ φίλε Μάρκο, μόλις σήμερα αντιληφθήκαμε γιατί πλασάρεις τον εαυτό σου, σαν κάτι διαφορετικό με πρόσχημα την ανανέωση.

Ναι φίλε Μάρκο, είσαι διαφορετικός. Πολύ διαφορετικός για την ακρίβεια.
Δεν συμβάλεις όμως στην ανανέωση αλλά στην ανακύκλωση μίας ξεπερασμένης, αποτυχημένης και παρωχημένης μικρο-πολιτικής συνταγής, αναμειγνύοντας παλαιοκομματικές αντιλήψεις με αντιδημοκρατικές μεθόδους.

Τώρα εξηγείται η συμμετοχή ακροδεξιών στοιχείων στο συνδυασμό σου.


Τελειώνουμε με το πολιτικό ανέκδοτο της προεκλογικής περιόδου:

«Κάθε δημόσιος διάλογος και δημόσια αντιπαράθεση επιχειρημάτων, συμβάλλει στο διχασμό μιας κοινωνίας».
Τάδε έφη ο Μάρκος Κωβαίος, παραμονές των δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2014.