Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΧΥΤΑ Πάρου - Αντιπάρου

Η Δημοτική Αρχή, "Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον", σεβόμενη πλήρως το περιβάλλον και το φυσικό πλούτο της Πάρου προχωράει στον πλήρη εκσυχρονισμό και στην αναβάθμιση της λειτουργίας του "Χ.Υ.Τ.Α. Πάρου-Αντιπάρου".

Σύμφωνα με την από 28 Σεπτεμβρίου 2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου και του Δημάρχου κ. Βλαχογιάννη,
ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Χ.Υ.Τ.Α. και τον πρόεδρό του κ. Λουκή Γεώργιο ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες διαδικασιές - αδειοδοτήσεις ώστε να διεξαχθεί ανοιχτός διεθνής διαγωνισμός με σκοπό τη "Προμήθεια Εξοπλισμού για τον Χ.Υ.Τ.Α. Πάρου-Αντιπάρου".

Ο διαγωνισμός πρόκειται να διεξαχθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, το έργο είναι προϋπολογισμού 999.920 ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.



Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται να συμπληρώσει τη πρόσφατη απόφαση του Δήμου Πάρου για συνεργασία με τη WWF Ελλάς,  με μοναδικό σκοπό την προστασία του Παριανού Θαλλάσιου Περιβάλλοντος και συγκεκριμένα των Παριανών Υγροτόπων (διαβάστε εδώ την σχετική είδηση). Υπενθυμίζουμε πως για το σκοπό αυτό ανατέθηκε από το Δήμο Πάρου η εκπόνηση σχετικής μελέτης στη WWF Ελλάς (μετά από συνάντηση του Δημάρχου Πάρου κ. Βλαχογιάννη με αντιπρόσωπο της WWF Ελλάς), η οποία μάλιστα πρόκειται να παρουσιαστεί στο Δ.Σ. Πάρου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.