Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο "Mr ΛΑΚΚΟΥΒΑΣ", το "ΠΙΟΝΙ" και η ΑΛΗΘΕΙΑ


Σχετικά με την από 7 Φεβρουαρίου 2013 ανακοίνωση της "ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ" και της επικεφαλής της κα Πρωτολάτη σχετικά με την κατασκευή του "Νέου Πεδίου Ελιγμών Κρατικού Αερολιμένα Πάρου", δηλαδή του "Νέου Αεροδρομίου Πάρου", έχουμε να σχολιάσουμε τα παρακάτω:

Η κατευθυνόμενη και καθοδηγούμενη - πιόνι του "Mr Λακκούβα" - επικεφαλής της "ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ" κα Πρωτολάτη, εμφανώς επηρεασμένη από το λασπολόγο και ειδήμων της παραπληροφόρησης "Mr Λακκούβα", δημοσιοποίησε ανακοίνωση εκ μέρους της παράταξης της (άραγε εκφράζει όλα τα μέλη της;;;) υποστηρίζοντας σωρεία ψευδών και ανύπαρκτων ισχυρισμών. 

Για την αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση των Παριανών αναφέρουμε τα εξής:
  • ΨΕΜΑ 1ο: Ισχυρίζεστε πως ίσως δεν υπάρχουν τα λεφτά για να συνεχιστεί το έργο που ήδη κατασκευάζεται... Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Για να δημοπρατηθεί οποιοδήποτε έργο ανά την Ελλάδα,  πλέον προαπαιτείται να έχει δεσμευτεί το σύνολο του προϋπολογιζόμενου κόστους αλλά και να έχει γίνει και η αντίστοιχη διάθεση πίστωσης στον αντίστοιχο κωδικό - ΣΑΕ 077 είναι ο κωδικός του έργου. (Διαβάστε εδώ την διάθεση πίστωσης για το συνολικό ποσό).Έτσι αποφεύγεται η δημιουργία ελλείμματος στον κρατικό προϋπολογισμό.
  • ΨΕΜΑ 2ο: Προσπαθείτε να παραπληροφορήσετε το Παριανό λαό κάνοντας αναφορά στις πιστώσεις του 2012 και 2013... Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Για το 2012 πιστώθηκε 1.500.000 εκ. ευρώ διότι πολύ απλά τόση ήταν η προϋπολογισθείσα αξία των εργασιών που ήταν να πραγματοποιηθούν μέσα στο 2012, όπως και τελικά συνέβη. Τα αντίστοιχα ισχύουν και για το 2013.
  • ΨΕΜΑ 3ο: Ισχυρίζεστε πως ο διάδρομος του αεροδρομίου θα κατασκευαστεί... Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Για να τελειώνει το παραμύθι πως αυτό που κατασκευάζεται τώρα είναι δευτερευούσης σημασίας, οι εργασίες που γίνονται τώρα αφορούν τα εξής: (Κατασκευή νέου διαδρόμου αποπροσγειώσεων μήκους 1.400μ και πλάτους 45μ., Κατασκευή δύο συνδετήριων τροχοδρόμων, Δάπεδο Στάθμευσης 200 x 130μ, Κατασκευή περιμετρικής και υπηρεσιακής οδού 4.130μ και 790μ αντίστοιχα, Τεχνικά έργα αποστράγγισης, Ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες εγκατάστασης φωτοσήμανσης). Ενημερωτικάοι χωματουργικές εργασίες των κτιριακών εγκαταστάσεων περιλαμβάνονται στις σημερινές εργασίες κατασκευής.
  • ΨΕΜΑ 4ο: Ισχυρίζεστε πως πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα σε όσους συνέβαλαν στην έναρξη των εργασιών κατασκευής του "Νέου Αεροδρομίου Πάρου". ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ... Πείτε μας όμως, εσείς τι έχετε κάνει και πως έχετε συμβάλλει στην υλοποίηση του μεγαλύτερου ονείρου όλων των Παριανών ;;; Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Η Δημοτική Αρχή και ο Γιάννης Ραγκούσης, συνέβαλλαν τα μέγιστα στην ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών (χρηματοδότηση απαλλοτριώσεων, μελέτες και χρηματοδότησή τους, αδειοδοτήσεις, χρηματοδότηση και δημοπράτηση του έργου) ώστε να φτάσουμε στην έναρξη των εργασιών κατασκευής.
  • ΨΕΜΑ 5ο: Προσπαθείτε να μας πείσετε - και δυστυχώς διαφαίνεται ότι το επιθυμείτε - πως δεν θα προχωρήσει η κατασκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων...  Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Σας ενημερώνουμε λοιπόν, πως η προμελέτη των κτιριακών εγκαταστάσεων ολοκληρώνεται εντός των ημερών και εντός του αμέσως επόμενου χρονικού διαστήματος αναμένεται η δημοπράτηση της οριστικής μελέτης. Σας συμβουλεύουμε (ώστε να μην εκτίθεστε πάλι ανεπανόρθωτα), να μην βιαστείτε να υποστηρίξετε πως δεν θα γίνει ή πως δεν υπάρχουν τα λεφτά για τα κτιριακά κτλ, διότι πολύ απλά τα ίδια λέγατε και για το σημερινό έργο αλλά αυτό ήδη κατασκευάζεται κανονικά. (Διαβάστε εδώ τι υποστήριζε πριν λίγο καιρό).

Αυτά είναι τα κατασκευασμένα ψέματά σας!
Αυτή είναι η μεθοδευμένη διαστρέβλωση της αλήθειας που επιχειρείτε!

Ας πάμε όμως τώρα στην υπενθύμιση ορισμένων σημαντικών γεγονότων:
  1. Κάνετε αναφορά και κατηγορείτε τις μνημονιακές κυβερνήσεις. Μήπως ξεχάσατε πως εσείς ακόμη και σήμερα εργάζεστε ως σύμβουλος σε περιφερειάρχη των μνημονιακών κυβερνήσεων; Κάτι δεν μας λέτε καλά κα Πρωτολάτη...
  2. Μην προσπαθείτε να μας διδάξετε πως ολοκληρώνεται σωστά ένα έργο. Σας υπενθυμίζουμε, πως εσείς σαν έπαρχος κατασκευάσατε μία μαρίνα στη Νάουσα - αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ - αλλά λόγω της προχειρότητάς σας αμέσως απαιτήθηκε επιδιόρθωση της - αξίας πάλι πολλών εκατομμυρίων -  ενώ μάλιστα δυστυχώς ακόμη και σήμερα απαιτούνται κι άλλα εκατομμύρια ώστε να μετατραπεί σε μία σύγχρονη και ασφαλής μαρίναΆρα, η προχειρότητά σας και η ασυνέπειά σας, οδήγησε στη σπατάλη πολλών εκατομμυρίων από τη τσέπη του Παριανού Λαού, εν μέσω μάλιστα της οικονομικής κρίσης που διανύουμε. Εμείς προχειροδουλειές δηλαδή δήθεν ολοκληρωμένα, ατελώς κατασκευασμένα, ελλιπέστατα και μη ασφαλή έργα, δεν παραδίδουμε.
Όσα υγιώς σκεπτόμενα μέλη της ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ και δημοτικοί της σύμβουλοι διαφωνούν με τις πρακτικές και ανακοινώσεις της εγκλωβισμένης σε αποτυχημένες μεθόδους και παρωχημένα χαρακτηριστικά στείρας αντιπολιτευτικής διάθεσης επικεφαλής τους κα Πρωτολάτη, η οποία μάλιστα όντας καθοδηγούμενη, κατευθυνόμενη και πιόνι του "Mr Λακκούβα" μεθοδευμένα παραποιεί την πραγματικότητα, ίσως είναι συνετό να διαχωρίσουν επίσημα την θέση τους.

Παριανοί και Παριανές, η παράταξή μας 
"Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον"
πάντοτε με γνώμονα την αλήθεια και την αξιοπιστία, 
θα συνεχίσει να σας ενημερώνει για το έργο μας... 

Και το μεγαλύτερο μας έργο, το "ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΡΟΥ", ήδη κατασκευάζεται.