Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ και τα ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΑΡΟΥ"


Η Υ.Π.Α. (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) στην απάντησή της σε επιστολή του Δημάρχου Πάρου κ. Βλαχογιάννη σχετικά με την εξέλιξη της μελέτης των "Κτιριακών Εγκαταστάσεων" του "Νέου Αεροδρομίου Πάρου", αναφέρει τα εξής:
  1. η προμελέτη των κτιριακών εγκαταστάσεων ολοκληρώνεται εντός του Μαρτίου,
  2. η Υ.Π.Α. στη συνέχεια θα προβεί στη δημοπράτηση της οριστικής μελέτης των κτιριακών εγκαταστάσεων,
  3. εκτιμώμενος χρόνος δημοπράτησης των κτιριακών εγκαταστάσεων είναι ο Δεκέμβριος 2013.

Κι επειδή εμείς πάντοτε μιλάμε με ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
 και όχι με λόγια του αέρα,
διαβάστε το παρακάτω:

Για να διαβάσετε το παραπάνω έγγραφο,
Πατήστε πάνω στη φωτογραφία

Όπως σας είχε η Δημοτική Αρχή επίσημα ενημερώσει αλλά και ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός κ. Ραγκούσης γνωστοποιήσει, το Νοέμβριο του 2011 - ταυτόχρονα με τη δημοπράτηση του "Νέου Πεδίου Ελιγμών Κρατικού Αερολιμένα Πάρου" - ο κ Ραγκούσης (του οποίου η υπογραφή και μόνον δεσπόζει) είχε δώσει την εντολή για την εκπόνηση της προμελέτης των κτιριακών εγκαταστάσεων, η όποια μόλις τώρα ολοκληρώνεται.

Με τις σημερινές εξελίξεις επιβεβαιώνονται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη του τόνισε πως η δημοπράτηση και έναρξη των εργασιών κατασκευής του "Νέου Πεδίου Ελιγμών Κρατικού Αερολιμένα Πάρου" καθιστά υποχρεωτική (για την κυβέρνηση) την δημοπράτηση και των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Υπάρχει άραγε Παριανός που να πιστεύει πως η κυβέρνηση θα είχε ολοκληρώσει τις μελέτες των κτιριακών εγκαταστάσεων χωρίς τη πρωτύτερη ωρίμανση, δημοπράτηση και έναρξη των εργασιών κατασκευής του "Νέου Πεδίου Ελιγμών Κρατικού Αερολιμένα Πάρου", για την οποία εμείς ως Δημοτική Αρχή και ο κ. Ραγκούσης ως αρμόδιος υπουργός φροντίσαμε; ...Κανένας ...


Υ.Γ. (προς κομπογιαννίτες της πολιτικής):
Εκτίθεστε όταν δημόσια αναφέρεται ότι ήδη εγκρίθηκε μια προμελέτη, η οποία όμως στην πραγματικότητα τώρα ολοκληρώνεται, όπως εμείς σήμερα σας ενημερώνουμε.

Σταματήστε πια να υποτιμάτε τη νοημοσύνη των Παριανών!!
Μην παραβιάζετε "ανοιχτές πόρτες", όπως αυτή του "Νέου Αεροδρόμιου Πάρου"!!
Μην ξανά ασχοληθείτε με το "Νέο Αεροδρόμιο Πάρου", για το οποίο εμείς έχουμε φροντίσει, ήδη κατασκευάζεται και εμείς πρόκειται να ολοκληρώσουμε!!


Παριανοί και Παριανές,
η Δημοτική Αρχή και ο κ. Ραγκούσης προσωπικά,
πάντοτε έγκυρα και αξιόπιστα
 σας ενημερώναμε σχετικά με τις εξελίξεις
στο μεγαλύτερο έργο υποδομής στην ιστορία της Πάρου,
στο μεγαλύτερο μας έργο ως Δημοτική Αρχή,
το "Νέο Αεροδρόμιο Πάρου" !