Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Δ.Κ. ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ "ΑΡΗΙΣ"

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Παροικιάς μαζί με το Σύλλογο Γυναικών Πάρου "Αρηίς". Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικος ενώ παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Βλαχογιάννης, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι διαφόρων Παριανών συλλόγων και φορέων..

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυναν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παροικιάς κ. Μηνάς Καλακώνας και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πάρου "Αρηίς" κα Σταυρούλα Τρίχα αφού ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους και τους εθελοντές, ευχήθηκαν για ένα καλύτερο νέο έτος. Στον αντίστοιχο χαιρετισμό του Δημάρχου Πάρου, ο κ. Βλαχογιάννης εξήρε το έργο του  Συλλόγου Γυναικών Πάρου "Αρηίς", ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την έναρξη των εργασιών του Νέου Αεροδρομίου Πάρου και τέλος εξέφρασε τις ευχές του για το 2013.

Ιδιαίτερα όμορφη στιγμή της βραδιάς, αποτέλεσε η αφιλοκερδώς μουσική παράσταση στο τέλος της εκδήλωσης από μία παρέα Παριανών εφήβων αποτελούμενοι από τους Μανώλη Κουταλίδη, Μαριάνθη Λουκή, Έλενα Αιγινίτου και Βασιλική Θαλασσοχωρίτη.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:




Δήμος Πάρου