Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - Η δήθεν «ΧΑΡΑ» των "ΔΗΘΕΝ"


Στην από 14 Ιανουαρίου 2013 ανακοίνωση της παράταξής μας, Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον, - για ορισμένους "δήθεν" - σχετικά με την έναρξη των εργασιών κατασκευής του "Νέου Πεδίου Ελιγμών Κρατικού Αερολιμένα Πάρου", δηλαδή του "Νέου Αεροδρομίου Πάρου"  (διαβάστε την αναλυτικά εδώ), μεταξύ άλλων αναφέραμε τα εξής:

«... Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός, πως η κατά τ'άλλα λαλίστατη αντιπολίτευση που βγάζει ανακοινώσεις για "του ψύλλου πήδημα" όπως λέει και ο λαός μας, δεν έχει ακόμα δημοσιοποιήσει καμία ανακοίνωση με αφορμή την έναρξη των εργασιών κατασκευής του μεγαλύτερου έργου υποδομής στην ιστορία του νησιού μας, του Νέου Αεροδρομίου Πάρου. Μία ανακοίνωση με την οποία η αντιπολίτευση θα εκφράζει την αμέριστη επιδοκιμασία και ευαρέσκειά της για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του Νέου Αεροδρομίου Πάρου καθώς επίσης θα αναγνωρίζει τη σημασία του συγκεκριμένου έργου για τη Παριανή οικονομία και τις προοπτικές ανάπτυξής της. 
Θα περιμένουμε λοιπόν μία ανακοίνωση ειλικρινής χαράς, με την οποία η αντιπολίτευση θα αποδεικνύει επίσης, ότι δεν είναι εγκλωβισμένη σε αποτυχημένες μεθόδους και παρωχημένα χαρακτηριστικά στείρας αντιπολιτευτικής διάθεσης. Εκτός κι αν η αντιπολίτευση είναι είτε εξαρτημένη από διάφορα εξωθεσμικά κέντρα που δεν της το επιτρέπουν είτε περίμενε την πρωτύτερη ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, σεβόμενη τις τεράστιες προσπάθειες που είχε καταβάλει για την υλοποίηση αυτού του ονείρου. Με την παρούσα ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, δίδεται η δυνατότητα στην Αντιπολίτευση να αποδείξει ποιο από τα δύο ισχύει. "Ιδού η Ρόδος, Ιδού και το Πήδημα"...»


Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την ανακοίνωσή μας, η δημοτική παράταξη "ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ" και η επικεφαλής της κα. Πρωτολάτη πρόλαβε να δημοσιοποιήσει αρκετές ανακοινώσεις...

Σε καμία όμως ανακοίνωση δεν αναφερόταν στην έναρξη των εργασιών κατασκευής του μεγαλύτερου έργου υποδομής στην ιστορία της Πάρου, του "Νέου Αεροδρομίου Πάρου"!!
Σε καμία όμως ανακοίνωση δεν εξέφρασε την ειλικρινή της χαρά και την αμέριστη ευαρέσκειά της για την υλοποίηση του μεγαλύτερου ονείρου όλων των Παριανών!!
Σε καμία όμως ανακοίνωση δεν επιδοκίμασε την εκτόξευση των προοπτικών ανάπτυξης της Παριανής οικονομίας με την κατασκευή του "Νέου Αεροδρομίου Πάρου"!!

Απέδειξε λοιπόν με τη στάση της η δημοτική παράταξη "ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ" και προσωπικά η επικεφαλής της κα. Πρωτολάτη, πως δεν χαίρεται με την έναρξη της κατασκευής του "Νέου Αεροδρομίου Πάρου" καθαρά και μόνο λόγω στείρας αντιπολιτευτικής διάθεσης ενώ παράλληλα μας επιβεβαίωσε πως είναι είτε πλήρως εξαρτημένη από διάφορα εξωθεσμικά κέντρα είτε εγκλωβισμένη στη μικροψυχία και παραπληροφόρηση (διαβάστε εδώ σχετικώς) τοπικού εντύπου...
"Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον"...