Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Στη Πάρο το Γερμανικό τηλεοπτικό συνεργείο "ProSieben"

Στη Πάρο έφτασε στις 10 Ιουλίου τηλεοπτικό συνεργείο του κορυφαίου Γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού ProSieben, όπου θα κάνει γυρίσματα για εκπομπή - αφιέρωμα στους κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς όπως η Μύκονος, η Πάρος και η Κρήτη. Τα γυρίσματα, διάρκειας 3 εβδομάδων, θα πραγματοποιηθούν από 5 έως 19 Ιουλίου.
Το σχετικό τηλεοπτικό αφιέρωμα πρόκειται να προβληθεί τμηματικά σε 10 ωριαία αφιερώματα, από 29 Ιουλίου έως 9 Αυγούστου 2013. Βασικός στόχος του αφιερώματος είναι να προβληθούν τα αξιοθέατα, οι πιο ωραίες παραλίες, η εκλεκτή ελληνική κουζίνα, τα κοσμοπολίτικα στέκια και οι απεριόριστες δυνατότητες για ξεκούραση και διασκέδαση που προσφέρουν τα ελληνικά νησιά, συμπεριλαμβανομένου και της Πάρου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως και τα δύο κανάλια απευθύνονται κυρίως σε νεαρές ηλικίες και οι συγκεκριμένες εκπομπές θα προβληθούν σε ώρες υψηλής τηλεθέασης, στο πλαίσιο του ψυχαγωγικού και ενημερωτικού προγράμματος των σταθμών.

Ο Δήμος Πάρου στα πλαίσια των δράσεων για την Τουριστική Προβολή του νησιού προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει τηλεοπτικά, συνεργεία και δημοσιογραφικές αποστολές, με στόχο την πρόκληση δημοσιευμάτων - αφιερωμάτων με σκοπό η Πάρος να γίνει ακόμα πιο γνωστή για τις ομορφιές της, μέσα από τα βιώματα των φιλοξενουμένων μας! Θεωρούμε δε, την επίσκεψη του συγκεκριμένου τηλεοπτικού συνεργείου πάρα πολύ σημαντική για την προβολή του νησιού στο Γερμανικό κοινό!

Παράλληλα, στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για την ανάδειξη του 1ου Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων με επίκεντρο τον άρτο, από τις 3/07 φιλοξενήσαμε τους καθιερωμένους Ανταποκριτές Ξένου Τύπου, κυρία Angelique Kourounis και κύριο Thomas Jacobi για να γνωρίσουν την Πάρο και να καλύψουν τις εκδηλώσεις. Οι συγκεκριμένοι ανταποκριτές συνεργάζονται με πληθώρα έγκριτων Γαλλικών ΜΜΕ και πρακτορείων ειδήσεων όπως LA TRIBUNE / OUEST FRANCE / RSR / RTBF/ LA CROIX !