Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Η κατά "Mr Λακκούβα" Στάση Εργασιών στο "Νέο Αεροδρόμιο Πάρου"

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ !!!

Είναι αδιανόητο και πρωτάκουστο για την ιστορία της Πάρου, κάθε εβδομάδα να προσπαθούμε να αποδεικνύουμε το αυτονόητο... Ότι δηλαδή αυτά που βλέπετε στις δημοσιευμένες Φωτογραφίες και Βίντεο, είναι πραγματικά και αληθινά.

Ξεπερνάει κάθε λογική και είναι αποτέλεσμα της μεθοδευμένης παραποίησης της αλήθειας του "Mr Λακκούβα". Εκτός αν ο αναξιόπιστος "Mr Λακκούβας" είτε πιστεύει ότι όλα τα παραπάνω είναι προϊόν μοντάζ - αποτέλεσμα της ραγδαίας αναπτυσσόμενης τεχνολογίας - είτε πιστεύει ότι είμαστε ο "μάγος Χουντίνι" εμφανίζοντας ψεύτικες μπουλντόζες και μηχανήματα...

Είναι λοιπόν αδιανόητο και πρωτάκουστο για την ιστορία της Πάρου, να προσπαθούμε να απαντήσουμε στα αμέτρητα κατασκευασμένα ψέμματα, στη μεθοδευμένη διαστρέβλωση της αληθείας και στα αρρωστημένα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, του αναξιόπιστου "Mr Λακκούβα".



Το τελευταίο σενάριο του "Mr Λακκούβα"

Ο αναξιόπιστος "Mr Λακκούβας", στο τελευταίο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του, υποστηρίζει πως έγινε στάση εργασιών;;; στο Βουτάκο. Θυμίζουμε τι εστί ο αναξιόπιστος "Mr Λακκούβας":
  1. Αυτός που δημόσια υποστήριζε πως το έργο δεν πρόκειται ποτέ να δημοπρατηθεί (έργο στα χαρτιά χαρακτηριστικά έγραφε) - ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ !
  2. Αυτός που δημόσια υποστήριζε πως το έργο δεν πρόκειται ποτέ να ξεκινήσει. (αεροδρόμιο κοροϊδία χαρακτηριστικά ανέφερε) - ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !
  3. Αυτός που δημόσια υποστήριζε πως δεν υπάρχουν λεφτά για το έργο - Η ΕΡΓΟΛΗΠΤΡΙΑ ΟΜΩΣ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !
  4. Αυτός που δημόσια υποστήριζε (πριν από ένα μήνα περίπου) ότι οι εργασίες θα σταματήσουν λόγω της περιβαλλοντικής μελέτης - ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !
ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ δηλαδή ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΩΣ

Αυτά είναι τα έως τώρα κατασκευασμένα ψέμματα του "Mr Λακκούβα"!!!
Αφήνουμε λοιπόν στη κρίση του Παριανού λαού, την αξιοπιστία των λόγων του "Mr Λακκούβα".

Ο "Mr Λακκούβας" προσφάτως όμως μετατράπηκε και σε Υποκινητή, Καθοδηγητή και Διαφημιστή κάθε δυνατής προσπάθειας ματαίωσης του έργου, έτσι ώστε να δικαιολογήσει τα παραπάνω κατασκευασμένα ψέμματά του.
Όπως δυστυχώς αποδεικνύεται, ο "Mr Λακκούβας" είναι αυτός που επιθυμεί διακαώς την ματαίωση του έργου... 

Βεβαίως δε πρέπει να ξεχνάμε το αμίμητο - ανεπανάληπτο..., τι δηλαδή χαρακτηρίζει ο "Mr Λακκούβας", ως δευτερευούσης σημασίας λακκούβα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ)



Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Αυτήν την εβδομάδα παραδόθηκε από τον εργολάβο, η τελευταία εκτελεστέα φάση του έργου. Για να προχωρήσει όμως η εργολήπτρια εταιρεία στην επόμενη φάση του έργου, πρέπει πρώτα να έρθει κλιμάκιο από την αρμοδία υπηρεσία ώστε να ελέγξει τα παραδοτέα, να κάνει γεωλογική έρευνα του εδάφους και τέλος να χαράξει τη περιοχή της επόμενης φάσης του έργου (η συγκεκριμένη διαδικασία ακολουθήθηκε όταν παραδόθηκε και το προηγούμενο τμήμα του έργου και είναι υποχρεωτική).

Πρόκειται λοιπόν για μία απολύτως προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, χωρίς κανέναν αρνητικό αντίκτυπο στην εξέλιξη των εργασιών κατασκευής του έργου, η οποία μάλιστα θα επαναλαμβάνεται υποχρεωτικά σε κάθε επόμενη παράδοση τμήματος του έργου.

Το σχετικό κλιμάκιο είναι ήδη εδώ και αναμένεται να έχει ολοκληρώσει τη παραπάνω διαδικασία έως την Παρασκευή 12/04. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως οι εργασίες κατασκευής του "Νέου Αεροδρομίου Πάρου" συνεχίζονται κανονικά  (Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο να εξηγούμε τη διαδικασία εκτέλεσης ενός έργου... Ποιος τη χάρη σου "Mr Λακκούβα"... Βοηθάς τους Παριανούς να μαθαίνουν χρήσιμες λεπτομέρειες...)

Επειδή όμως "μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις", δείτε τα προ ολίγων ημερών ΒΙΝΤΕΟ με τις ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΗ εργασίες κατασκευής του "ΝΕΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΑΡΟΥ". (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ)


Η παράταξή μας, "Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον", συνηθίζει να μιλάει μόνο με ΠΡΑΞΕΙΣ και ΕΡΓΑ!!! και δεν παρεκκλίνουμε από αυτό...

Τα λόγια και την παραποίηση της αλήθειας, τα αφήνουμε για τον αναξιόπιστο "Mr Λακκούβα"...


ΥΓ (με πολλαπλούς αποδέκτες):
Πρέπει για άλλη μία φορά να καταστήσουμε σαφές, ότι ο Δήμος Πάρου ΔΕΝ είναι υπεύθυνος ούτε για τον έλεγχο του έργου ούτε για την χρηματοδότηση του. Υπεύθυνο είναι το αρμόδιο Υπουργείο, με την Υ.Π.Α..

Ο Δήμος Πάρου κατόρθωσε όσο ήταν ο κ. Ραγκούσης υπουργός, να προχωρήσει όλες τις διαδικασίες για τη δημοπράτηση και την έναρξη των εργασιών κατασκευής του "Νέου Αεροδρομίου Πάρου". Παρακολουθούμε όμως από κοντά την ομαλή συνέχιση και ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής και αν κάποτε χρειαστεί θα δράσουμε άμεσα και καίρια, όπως μέχρι τώρα έχουμε πράξει.
ΕΜΕΙΣ κατορθώσαμε να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του μεγαλύτερου ονείρου όλων των Παριανών, δηλαδή του "Νέου Αεροδρομίου Πάρου" και ΕΜΕΙΣ αν χρειαστεί θα επέμβουμε όταν το κρίνουμε απαραίτητο.