Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Η Πάρος στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Πάρου στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB στις Βερολίνο, στις 4 - 8 Μαρτίου 2013 στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Πάρου, για την προβολή του
νησιού.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν αρκετές προγραμματισμένες συναντήσεις με επαγγελματίες, των οποίων, τα στοιχεία ήδη έχουν σταλεί στους επαγγελματίες του νησιού για αξιοποίηση.

Εκπρόσωπος του Δήμου Πάρου, ήταν ο κ. Γιώργος Μπαφίτης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και μέλος της Επιτροπής Τουριστικής προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου, ενώ το παρόν έδωσε και ο κ. Δημήτρης Πετρόπουλος, τουρ. πράκτορας και μέλος επίσης της ίδιας επιτροπής.

Η επισκεψιμότητα στο σταντ της Πάρου ήταν πολύ μεγάλη και το κλίμα κατά την διάρκεια της έκθεσης ήταν πολύ θετικό. Όλα τα μηνύματα δείχνουν αύξηση των αφίξεων για την ερχόμενη τουριστική περίοδο.

O Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής, θα συνεχίσει δυναμικά να δίνει το παρόν εντός και εκτός Ελλάδας με στόχο την καλύτερη, δυνατή προβολή του νησιού, και των προϊόντων του έτσι ώστε να κερδίσει την θέση που αξίζει στον Παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.