Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Προώθηση του γάμου ως εναλλακτική μορφή Τουρισμού για την Πάρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στο Δημαρχείο Πάρου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πάρου κ. Χρήστου Βλαχογιάννη με τον αντιπρόεδρο του Ελληνοκινεζικού συνδέσμου κ Λευτέρη Κόντο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η οργάνωση της φιλοξενίας 100 περίπου Κινέζων πολιτών (50 ζευγαριών) - που θα συνοδεύονται
από ΜΜΕ της Κίνας και της Ελλάδας - με στόχο την τέλεση των γάμων τους στο νησί μας. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Πάρου, για την προβολή του νησιού στην Κινέζικη αγορά αλλά και την ταυτόχρονη προώθηση του γάμου ως εναλλακτική μορφή Τουρισμού. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Μάιο.

Κατά της διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κόντος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τα αποτελέσματα της φιλοξενίας της Κινέζικης δημοσιογραφικής ομάδας, που επισκέφτηκε το νησί μας τον περασμένο Οκτώβριο, από την οποία προέκυψαν πολύ σημαντικά δημοσιεύματα και τηλεοπτικά αφιερώματα.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν ακόμη η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής κα Μαρία Χανιώτη, ο Τουριστικός Πράκτορας και μέλος της Τουρ. Επιτροπής κος Δημήτρης Πετρόπουλος καθώς και ο οινοποιός κ. Μανώλης Μωραίτης, ο οποίος συνόδευε τον κο Κόντο.