Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ !!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές / αθλήτριες του Ν.Ο. Πάρου για τις μεγάλες τους επιτυχίες κατά τους αγώνες πανελληνίου πρωταθλήματος, που διεξήχθησαν στην Κατερίνη. 

Πιο συγκεκριμένα, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Αικατερίνη Γκόγκα στα κορίτσια, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην Εθνική ομάδα και τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα η Μαλατέστα Πωλίνα (60η θέση) θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους επερχόμενους Βαλκανικούς αγώνες. Εξίσου καλά όμως τα πήγαν και οι υπόλοιποι αθλητές: Μπομποτάς Χρήστος (68η θέση), Σκιαδά Αικατερίνη (11η θέση), και Μπρούσης Βίκτωρ (30η θέση).

Η συγκεκριμένη επιτυχία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι στους αγώνες  συμμετείχαν 163 αθλητές από 47 ομίλους και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθησαν οι αγώνες.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια όμως και στη διοίκηση του ΝΟΠ και τον πρόεδρό του κ. Πώλο Ελευθέριο, για τις επαναλαμβανόμενες επιτυχίες που χαρίζει ο όμιλος τα τελευταία έτη στη Πάρο και τους Παριανούς. Τα  επτά (7) συνεχή έτη όπου συμμετέχουν οι αθλητές του ΝΟΠ στην εθνική ομάδα εκπροσωπώντας επάξια τη Πάρο, αποδεικνύει το μέγεθος της επιτυχίας!!


Μας κάνατε υπερήφανους !
Σας ευχαριστούμε !