Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ


Τη Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΜΕΣ Νηρέα. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο δήμαρχος Πάρου κ. Βλαχογιάννης, ο αντιδήμαρχος κ. Κωβαίος και οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Κάγκανη, κ. Βελέντζας, κ. Μπαφίτης και ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος κ. Μπαρμπαρήγος.

Ο πρόεδρος του Νηρέα κ. Σταύρος Τριπολιτσιώτης στην ομιλία του ευχαρίστησε το Δήμο και τις υπηρεσίες για την άμεση υλοποίηση του γηπέδου-προπονητικού κέντρου 8x8 και αναφέρθηκε στην ανάγκη κατασκευής ενός μεγαλύτερου γηπέδου.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθηνε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Βλαχογιάννης, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους πως το γήπεδο-προπονητικό κέντρο 8x8 διαστάσεων 65x35, που είχε προαναγγείλει κατά την περυσινή εκδήλωση κοπή πίτας του ΑΜΕΣ Νηρέα, είναι ήδη έτοιμο και λειτουργεί στη θέση Αγροκήπιο (Διαβάστε εδώ την είδηση και δείτε σχετικές φωτογραφίες -βίντεο).  

Ο κ. Βλαχογιάννης τόνισε πως ο στόχος της κατασκευής ενός μεγαλύτερου γηπέδου δεν εγκαταλείπεται - αντιθέτως ήταν είναι και παραμένει κύριος στόχος για την δημοτική αρχή, για τον οποίο υπάρχουν όλες οι απαραίτητες εγκεκριμένες μελέτες και απομένει η εξεύρεση χρηματοδοτικού προγράμματος.


Βίντεο:

Φωτογραφίες: