Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ανοιχτή επιστολή Χρήστου Βλαχογιάννη

Στη σημερινή της έκδοση, η εβδομαδιαία εφημερίδα «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ» κυκλοφόρησε με πρώτο θέμα ανοιχτή επιστολή του υποψήφιου δημάρχου Πάρου κ. Χρήστου Βλαχογιάννη.

Με βασικό τίτλο:
«Όχι στα ψέματα - Ναι στην αλήθεια
Ψήφο στον Βλαχογιάννη»
η εφημερίδα δημοσιεύει στην συνέχεια την ανοιχτή επιστολή:

«Θέλουμε όλα τα μέλη του συνδυασμού μας «ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την μεγάλη και σημαντική νίκη που μας δώσατε.
Έχει μεγάλη σημασία ότι κερδίσαμε, παρά την επίθεση που δεχθήκαμε με ψέματα και συκοφαντίες.
Η υποψήφια Δήμαρχος, με συνεχόμενα ψεύδη προσπαθεί να πείσει τους Παριανούς ότι το έργο του Δημάρχου, της Περιφέρειας και της Κυβέρνησης είναι έργο της.


Αεροδρόμιο, Νοσοκομείο, Πολιτιστικό Κέντρο, Γήπεδο Νηρέα, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Μαρίνα Νάουσας, Εμπορικό Λιμάνι, Σχολεία, Πλατείες, Αποχέτευση, Πολεοδομικό Παροικίας, Δρόμοι...

Το πόσο επικίνδυνη και αναξιόπιστη είναι η υποψήφια δήμαρχος, φαίνεται από τον «διορισμό» ήδη επτά (7) αντιδημάρχων, τριών (3) προέδρων λιμενικού ταμείου και τον τριπλασιασμό όλων των διοικητικών και υπαλληλικών θέσεων του δήμου, υποσχόμενη ανέφικτες προσλήψεις. Ας αναρωτηθούν οι συνεργάτες της, ποιος από όλους τελικά θα πάρει την καρέκλα.

Με αυτές τις ψεύτικες υποσχέσεις προσπαθεί να πάρει την ψήφο των απλών συμπολιτών μας και να οδηγήσει την Πάρο σε αδιέξοδο.

Η Πάρος μας δεν πρέπει να πέσει στα χέρια ενός ανθρώπου που χωρίς σεβασμό προς εσάς τους σοβαρούς παριανούς νοικοκυραίους, προσπαθεί να σας παραπλανήσει με φτηνά ψέματα. Χωρίς συναίσθηση ευθύνης απέναντί σας, ψεύδεται καθοδηγούμενη από συμφέροντα και σκοπιμότητες.

Η Πάρος, μπροστά στην νέα πραγματικότητα με τη συμμετοχή τεσσάρων συνδυασμών στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, έχει ανάγκη από Δήμαρχο συνδετικό κρίκο όλων των Παριανών, στην κοινή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας.

Ο απλός λαός της Πάρου χρειάζεται Δήμαρχο που του ταιριάζει. Δήμαρχο συνετό, σοβαρό, αξιόπιστο, δίκαιο, διαλλακτικό, με ανοικτή την πόρτα του στον κάθε Παριανό. Δήμαρχο ικανό να του εμπιστευτούμε το μέλλον των παιδιών μας και την τύχη του νησιού μας.
Δίνοντας την ψήφο σας στον Χρήστο Βλαχογιάννη έχετε τη βεβαιότητα πως δεν θα σας απογοητεύσει. Η Πάρος θα προχωρήσει με ασφάλεια και σταθερότητα στο μέλλον που της αξίζει.

Αγαπητοί συμπατριώτες & συμπατριώτισσες,

Η αποχή δεν ταιριάζει στους Παριανούς. Μην ξεχνάτε ότι η ψήφος σας είναι πολύτιμη και καθοριστική για το μέλλον.

Την ερχόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010 κρίνεται η τύχη της Πάρου.
Με υπευθυνότητα και με τη δύναμη της παριανής ψυχής,
ψηφίζουμε Χρήστο Βλαχογιάννη».

Το γραφείο Τύπου
του συνδυασμού
«ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»