Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

"Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα"




Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι
Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Κρατάτε στα χέρια σας το έντυπο του συνδυασμού μας
«ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Στις σελίδες που ακολουθούν παρουσιάζεται πολύ συνοπτικά το έργο του χθες, του σήμερα αλλά και του αύριο για την Πάρο μας.

Έργα που ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν σε σας του Παριανούς πολίτες. Έργα και μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη για να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν. Έργα και μελέτες για το μέλλον του νησιού μας.

Στο έντυπο αυτό θελήσαμε να αποτυπώσουμε το έργο που συντελέσαμε αλλά και συντελούμε ακόμη, δουλεύοντας καθημερινά, μεθοδικά και ομαδικά, αξιοποιώντας τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας. Ένα έργο που αποτελεί τη φυσική συνέχεια του έργου της προηγούμενης τετραετίας.

Καταγράφουμε όμως και το όραμά μας για την Πάρο του αύριο. Για την Πάρο των παιδιών μας. Για την Πάρο των επισκεπτών μας. Για την Πάρο όλων μας. Μέχρι σήμερα κάναμε πολλά βήματα προς τα εμπρός. Έχουμε όμως να κάνουμε πολλά ακόμη.

Με την απόφασή σας, με την εμπιστοσύνη σας και τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια ανάπτυξης δημιουργίας και της προόδου. Με διαφάνεια, αξιοκρατία και δικαιοσύνη. Όπως ήταν έως σήμερα.

Είμαστε βέβαιοι ότι με τη συλλογική προσπάθεια όλων μας, η Πάρος θα γίνεται κάθε μέρα ακόμη καλύτερη. Είμαστε βέβαιοι ότι η Πάρος του αύριο θα είναι καλύτερη από την Πάρο του σήμερα και του χθες.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.
Με εκτίμηση
Χρήστος Βλαχογιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Πάρου

Το παραπάνω κείμενο είναι το εισαγωγικό σημείωμα
του κ. Βλαχογιάννη στο πρόγραμμα του συνδυασμού
«ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»