Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Συνάντηση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 29 Απριλίου 2014, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος», πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του συνόλου των υποψηφίων της παράταξης, μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο Σύρου.

Μέσα σε πολύ θετικό κλίμα, ο κ. Βλαχογιάννης, δήλωσε αρχικά την αμέριστη εμπιστοσύνη του στα πρόσωπα των υποψηφίων που στελεχώνουν το συνδυασμό, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επίτευξη του στόχου για ανανέωση, συνδυάζοντας ιδανικά νέους, ικανούς και άφθαρτους πολίτες με έμπειρα και αποτελεσματικά στελέχη.

Στη συνέχεια, έγινε ενημέρωση για το έως τώρα έργο της παράταξης ως δημοτική αρχή και τέθηκαν οι στόχοι για την επόμενη πενταετία. Επίσης, καθορίστηκαν οι επιτροπές οικονομικών, επικοινωνίας, κινητοποίησης και προγράμματος.

Ακολούθως, έγινε εκτίμηση της τρέχουσας τοπικής πολιτικής κατάστασης. Αφού διαπιστώθηκαν τα αδιαμφισβήτητα συγκριτικά πλεονεκτήματα των υποψηφίων της παράταξής μας έναντι των άλλων συνδυασμών, τέθηκαν προς συζήτηση και καθορίστηκαν οι επόμενες κινήσεις της παράταξης.

Κοινή διαπίστωση της συνάντησης, ήταν ότι ο μόνος πραγματικά αυτοδιοικητικός, ανεξάρτητος και πλήρως ακομμάτιστος συνδυασμός είναι η «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον».

Με διάχυτη αισιοδοξία και ενωτικό κλίμα, αποφασίστηκε να γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου την Κυριακή, στις 19:30 στο λιμάνι Παροικίας (ξενοδοχείο Κόντες).