Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη Ρήγα, Κόκκινου, Συρμαλένιου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη Π. Ρήγα, Χ. Κόκκινου και Ν. Συρμαλένιου... 

Το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Πάρου Χρήστου Βλαχογιάννη με τον συνδυασμό «ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί, 23-10-2010, ο Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Παναγιώτης Ρήγας και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» Χαράλαμπος Κόκκινος.
Ο κ. Ρήγας που βρίσκεται στο νησί μας πραγματοποιώντας διήμερη επίσκεψη σε Πάρο και Αντίπαρο συναντήθηκε και συνομίλησε με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.
Τον κ. Κόκκινο υποδέχθηκε στο εκλογικό κέντρο ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βλαχογιάννης. Τον κ. Κόκκινο, που πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Πάρο και την Αντίπαρο, συνόδευαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από την Πάρο.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βλαχογιάννης είχε με τον κ. Χαράλαμπο Κόκκινο συνομιλία με θέμα τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Σήμερα το πρωί το εκλογικό κέντρο του κ. Βλαχογιάννη είχε επισκεφθεί και ο κ. Νίκος Συρμαλένιος υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ». 
Το γραφείο Τύπου
του συνδυασμού 
«ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ 
 ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»