Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Δεν συμφώνησε με την αίθουσα!!!


Αρνήθηκε η κ. Πρωτολάτη να συμμετάσχει στη συνάντηση με τους υποψήφιους δημάρχους που διοργανώνει ο Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου αύριο Παρασκευή στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Σύμφωνα με το σημερινό δελτίο τύπου του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου «η κ. Πρωτολάτη αρνήθηκε διότι δεν συμφώνησε με την αίθουσα που έχει επιλεχτεί για την συνάντηση αυτή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου έχει ως εξής:


Ημερομηνία: 21/10/2010
Αρ. Πρωτ.: 143/2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου μετά την χθεσινή τακτική συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στις 14:30 και σχετικά με την λήψη απόφασης όσο αφορά το 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης:
Συζήτηση - απόφαση για συνάντηση με τους υποψηφίους Δήμαρχους Πάρου -Αντιπάρου για τα προβλήματα των εμπόρων & των νησιών μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους υποψηφίους Δημάρχους της Πάρου - Αντιπάρου για να τους εκθέσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εμποροεπαγγελματίες των νησιών και ν’ ακούσει τις προγραμματικές δεσμεύσεις για τα θέματα αυτά, στις συναντήσεις αυτές μπορούν να παραβρεθούν εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όποια από τα μέλη του Συλλόγου το επιθυμούν.
Όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Πάρου την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010.
Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν θετικά ο κ. Βλαχογιάννης, ο κ. Ροκονίδας και ο κ. Γλέζος ενώ η κ. Πρωτολάτη αρνήθηκε διότι δεν συμφώνησε με την αίθουσα που έχει επιλεχτεί για την συνάντηση αυτή (ο Σύλλογος θα προσπαθήσει νέα συνεννόηση με την κ. Πρωτολάτη).

Το πρόγραμμα των συναντήσεων έχει ως εξής:
Ροκονίδας Κων/νος - Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου
Ώρα 12 00
Βλαχογιάννης Χρήστος - ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ώρα 13 00
Γλέζος Μανώλης - Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου
Ώρα: 14 00

Θα υπάρξει επόμενο Δελτίο Τύπου για την συνάντηση με τους Υποψηφίους Δημάρχους της Αντιπάρου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 στο Κτίριο της Κοινότητας Αντιπάρου.

Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Αλιπράντης Απόστολος
Ο Γ. Γραμματέας Τριαντάφυλλος Αναστάσιος