Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ στην Πάρο με 1 ευρώ τα 20 λίτρα από την ΔΕΥΑΠ


Η Δ.Ε.Υ.Α. ΠΑΡΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου συνεχίζει την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, με την Εγκατάσταση 3 μονάδων παραγωγής πόσιμου νερού με τη μέθοδο της αντίστροφης όσμωσης - χωρίς χημικές ουσίεςΟι μονάδες τοποθετήθηκαν σε Παροικιά, Πρόδρομο και Αλυκή.

Η συγκεκριμένη μέθοδος παραγωγής πόσιμου νερού πρόκειται για
εξαιρετικά πρωτοπόρα. Ταυτόχρονα το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκτός από τα αδιαμφισβήτητα περιβαλλοντικά οφέλη, συμβάλλει άμεσα στη δραστική μείωση της κατανάλωσης των τεραστίων ποσοτήτων πλαστικών φιαλών και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά κάθε μονάδος, με την παραγωγή και διάθεση νερού 6 κυβικών μέτρων, γίνεται εξοικονόμηση πάνω από 2.500 φιαλών ημερησίωςΤο χρηματικό αντίτιμο για τη παροχή 10 λίτρων νερού θα είναι 50 λεπτά του ευρώ (5 λεπτά το λίτρο), με σκοπό την κάλυψη των λειτουργικών τους εξόδων.


Ο εκσυγχρονισμός της Δ.Ε.Υ.Α.Π. συνεχίζεται... 

Το συγκεκριμένο έργο προστίθενται στην πορεία αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΔΕΥΑΠ και συμπληρώνει άριστα τις εργασίες εγκατάστασης του υπερσύγχρονου - καινοτόμου συστήματος «Τηλεελέγχου - Τηλεχειρισμού και Ελέγχου Διαρροών του Δικτύου Ύδρευσης Πάρου» (διαβάστε ΕΔΩ σχετικά). 


Δείτε Φωτογραφίες παρακάτω:

ΠΑΡΟΙΚΙΑ:









ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:



ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ



ΑΛΥΚΗ:




Η παράταξή μας, 
"Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον",
συνεχίζει να μιλάει με ΠΡΑΞΕΙΣ και ΕΡΓΑ !!